Hello Beautiful

Welkom bij D'iva Schoonheidssalon in Amersfoort.

D’iva is een gespecialiseerde schoonheidssalon en pedicure in Nieuwland waar huidverbetering en ontspanning centraal staan.

D’iva Schoonheidssalon stelt zich tot doel om van elke gezichtsbehandeling een persoonlijke ervaring te maken. Ook is het mogelijk om sommige behandelingen vergoed te krijgen door de zorgverzekeraar.

Geopend van maandag t/m vrijdag. Ook maandagavond t/m woensdagavond geopend, ideaal om na uw drukke werk lekker te ontspannen.

Voor informatie of een afspraak met D'iva Schoonheidssalon Amersfoort kunt u bellen naar 06 36 138 571 of mailen naar iva@d-iva.nl.

U kunt betalen met PIN.

Nieuw bij D'iva Schoonheidssalon: Mesotherapie

Naaldloze mesotherapie werkt met elektrische stroompjes en kan daarmee werkstoffen in de huid brengen zonder deze te beschadigen. De werkstoffen worden eerst op de huid aangebracht, daarna glijdt een speciale elektrode zachtjes over de huid. U voelt daarbij een lichte prikkeling. Het membraan van de cel wordt geopend en de werkzame stoffen worden in de cel gebracht. Met de naadloze mesotherapie behandeling kun je vele werkzame stoffen in de huid aanbrengen, bijvoorbeeld hyaluronzuur.

Wimperlift

Snelle, veilige en wimpervriendelijke behandeling waar je weken lang plezier van hebt. Met deze revolutionaire behandeling is het mogelijk je volle gelifte wimpers te bezorgen die wekenlang mooi blijven (in ieder geval 4-6 weken maar in de meeste gevallen een stuk langer). Het is een geweldig alternatief voor vrouwen die geen extensions willen of kunnen dragen. 

Het Elleebana Lash Lift systeem is voor vrouwen met korte, lange, stijle en “overkrulde” wimpers. Voor bijna alle wimper-soorten' is deze behandeling dé ultieme oplossing. Voor deze mooie en natuurlijke uitstraling gebruiken wij siliconen rods in plaats van de oude traditionele permanent rollers of klemmetje en schildjes. Uiteraard hoort het verven van de wimpers bij deze behandeling, zodat ze niet alleen een mooie krul hebben, maar ook mooi zwart zijn.

Het enige waar je rekening mee moet houden is de eerste 24uur, contact met water is hier af te raden, daarna mag en kan je alles weer. Dus zwemmen, douchen, zweten, sporten en make-up dragen kan allemaal. Benieuwd naar de ervaring van één van onze relaties? Jelena van 'Kus uit Amersfoort' schreef een blog over deze fijne behandeling!

Wil je ook van die wapperende wimpers en gelijk een behandeling inplannen? De woensdagavond is op dit moment onze wimperavond! Maar uiteraard ook overdag te plannen. Vraag naar de mogelijkheden bijvoorbeeld via de mail, iva@d-iva.nl

Microneedling

De MTS pen is een pen waarbij disposable en steriele naaldjes, gemaakt van chirurgisch staal, het werk doen. De schoonheidsspecialist kan de snelheid en de diepte van de naald kan instellen. Door middel van deze techniek kunnen meer dan 25.000 kanaaltjes per minuut in de epidermis gemaakt worden.

Om huidproblemen effectief te kunnen behandelen is het van belang om de huid op cellulair niveau te bereiken en daarom werkt deze techniek zo goed. Je maakt onzichtbare doorgangen voor de werkstoffen en die kunnen direct opgenomen worden op het niveau waar de juiste cellen aan het werk zijn. Zo kan je problemen zoals pigment, littekens, fijne lijntjes en rimpels behandelen.