Hello Beautiful

U bent van harte welkom bij Schoonheidssalon D'iva te Amersfoort.
D’iva is een gespecialiseerde schoonheidssalon en pedicure in Amersfoort (Nieuwland) waar huidverbetering en ontspanning centraal staan.

D’iva Schoonheidssalon stelt zich tot doel om van elke lichaams-, en gezichtsbehandeling een persoonlijke ervaring te maken. Maar ook voor visagie kunt u terecht bij D'iva.

Geopend van maandag t/m vrijdag. Ook maandagavond t/m woensdagavond geopend, ideaal om na uw drukke werk lekker te ontspannen.

Voor informatie of een afspraak met D'iva Schoonheidssalon Amersfoort kunt u bellen naar 06 36 138 571 of mailen naar iva@d-iva.nl.

U kunt betalen met PIN.

Nieuw bij D'iva Schoonheidssalon: Microneedling

De MTS pen is een pen waarbij disposable en steriele naaldjes, gemaakt van chirurgisch staal, het werk doen. De schoonheidsspecialist kan de snelheid en de diepte van de naald kan instellen. Door middel van deze techniek kunnen meer dan 25.000 kanaaltjes per minuut in de epidermis gemaakt worden.

Om huidproblemen effectief te kunnen behandelen is het van belang om de huid op cellulair niveau te bereiken en daarom werkt deze techniek zo goed. Je maakt onzichtbare doorgangen voor de werkstoffen en die kunnen direct opgenomen worden op het niveau waar de juiste cellen aan het werk zijn. Zo kan je problemen zoals pigment, littekens, fijne lijntjes en rimpels behandelen.