Acne

Acne

Acne

Acne heeft niet altijd wat met leeftijd te maken. Onder invloed van hormonen doet ons lichaam en huid soms dingen waar wij niet blij of zelfs onzeker van worden.

Er zijn veel soorten acne, en veel oorzaken waardoor onze huid getriggerd kan worden door aanmaak van overmatig talg. Gelukkig is acne tegenwoordig erg goed te behandelen, en in veel gevallen word de acne behandeling bij D’iva Schoonheidssalon Amersfoort zelfs vergoed door de zorgverzekering (aanvullende verzekering, niet in de basisverzekering).

Behandeltechnieken:
Één van de belangrijkste dingen is dat er een goede zuiverende behandeling plaats vindt. De behandeling Young Beauty is het meest geschikt voor een acne-huid.

Actieve acne is een heel ander soort behandeling dan de ‘rest verschijnselen’ die vaak overblijven na acne (acne-littekens). Om te kijken wat het beste bij je huidconditie past raden we aan om te beginnen met de young beauty eventueel een upgrade met ontspanning voor een Young Beauty Extra. Hierbij nemen we de tijd om een passende behandeling te bedenken en advies te geven. Door ook aan te geven hoe de thuisbehandeling eruit moet zien om zo snel mogelijk resultaat te boeken.