Off

Huidverbetering: onze benadering

 • Eerste afspraak
 • Uitleg
 • Vervolg
  • Next level: Intake, huidanalyse met huidscan & advies traject: €45
  • Next level: Intake met behandeling Diamond Girl €145
 • Ongeacht je huidprobleem beginnen we altijd met een uitgebreide intake, huidscan en optioneel kennismakingsbehandeling die op dat moment past bij jouw huid en je wensen. Zo leren wij jou en je huid goed kennen voordat we de ‘diepte’ in gaan. Je start met de thuisproducten zodat we na 3/4 weken de fases in kan.

 • Na aanleiding van de eerste kennismakingsbehandeling, gaan we door met de gezichtsbehandeling die we levels hebben genoemd om de sterkte van de behandeling en de prijzen overzichtelijk te houden. We maken een behandelplan op maat om jou huidprobleem zo snel mogelijk onder controle te krijgen.
  Afhankelijk van je huidaandoening, huidconditie en doel bepalen we jou snelste weg. Alles voor een mooie huid! Het kan zijn dat we levels (behandeltechnieken) combineren, we brengen alleen het hoogste level in rekening.
  De gezichtsbehandeling worden altijd compleet gemaakt met serums, ampullen en maskers, dit zit bij de prijs in tenzij anders word aangegeven.

Level 1

Bindweefselmassage en behandeling met lage zuren.

€65

Maak een afspraak

Level 2

Medium zuren, acnebehandelingen (met vergoeding mogelijk)

€90

Maak een afspraak

Level 3

Hoge zuren en/of diamond touch aangevuld met ampullen en maskers.

€115

Maak een afspraak

Level 4

Dermapen, de ultieme reset voor bijna iedere huid.

€150

Maak een afspraak

Iedere huid is anders en iedere weg
naar een betere huid dus ook

Het vergt niet alleen een aanpak ‘van buiten naar binnen’, maar ook de omgekeerde beweging: denk aan de invloed van voeding of levensstijl. Wij zijn altijd voorzien van de laatste kennis en alle opleidingen en trainingen.

Vanuit kennis hebben we voor elk probleem meerdere behandeltechnieken beschikbaar

Wij hebben complete trajecten gemaakt die volledig worden afstemmen op jouw huid, wensen en je budget. Boek je eerste behandeling en we bekijken wat voor jou de snelste en meest doeltreffende route naar een betere huid is.

Intake en lifestyle analyse

In de intake vragen wij je alles wat wij moeten weten om de conditie van jou en jouw huid zo goed mogelijk te kunnen beoordelen. We vinden het fijn als je je thuisproducten zou willen meenemen en in sommige gevallen zullen we je vragen een voedingsdagboek van minimaal een week bij te houden. Wij vragen je o.a. naar medicijnen, allergieën, voedingspatroon.

Huidanalyse en digitale huidscan

Om jouw huid zichtbaar te verbeteren beginnen wij de eerste behandeling altijd met een huidanalyse en huidmeting. Tijdens deze analyse maken wij foto’s van diepere huidlagen waardoor we problemen bij de kern kunnen aanpakken of in sommige gevallen zelfs voor zijn. Je gegevens worden met jouw toestemming opgeslagen.

Behandelplan en maatwerk

Tijd voor het maatwerk. Ieder huidprobleem is anders en dus is ook ieder behandelplan uniek en persoonlijk. Afhankelijk van het doel, de huidconditie, je budget en het seizoen gaan we aan de slag. Natuurlijk wil je weten waar je aan toe bent, ook wat de kosten betreft. Daarom  hebben we de behandelingen en de daarbij gebruikte technieken in gradaties onderverdeeld ze lopen op in ‘sterkte’ en in prijs en hangen samen met het niveau waarop we in de huid werken.

De gradaties of ‘behandelniveaus’

Alle gradaties (niveaus) hebben een vaste basisprijs. Omdat de behandeling helemaal op jou persoonlijk is afgestemd, zal deze altijd door ons compleet gemaakt worden met oa. serums, ampullen en maskers: alles voor optimaal resultaat. Het kan zijn dat we voor het beste resultaat meerdere behandeltechnieken uit verschillende gradaties of uit hetzelfde niveau combineren, in dit geval brengen we alleen de hoogste behandeltechniek bovenop de basisprijs in rekening. Uiteraard bespreken we alles vooraf.