Iva Lauwers

Ik ben de eigenaar van D’iva. 12 jaar geleden begon ik deze salon, met een intense passie om mensen zich beter te laten voelen, van binnen én van buiten.  Ik vind het heel belangrijk om me te blijven ontwikkelen en de drang naar constante perfectie en kennis proef je waarschijnlijk terug in al onze behandelingen. Huidverbetering is mijn echte specialiteit.

Uitvoering salon:

huidverbetering, huidverzorging

Schoonheidsspecialist – Allround huidspecialist – barbier – pedicure – visagist

Petra van Klaveren

Ik ben Petra van Klaveren. Omgeschoold vanuit de verslavingszorg naar schoonheidsspecialiste en daar heb ik geen dag spijt van gehad. Iemand op zijn gemak laten voelen zit van nature in mij. Ik vind het belangrijk dat we bij elke behandeling samen kijken hoe we jouw huidconditie zo goed mogelijk krijgen/houden en geloof dat ontspanning daar altijd een groot onderdeel van moet zijn.

Uitvoering salon:

bindweefselmassage en Transformational Cupping

Schoonheidsspecialist

Off

Reviews van cliënten D'iva Schoonheidssalon

 • Het is een feestje, elke keer weer als ik bij Iva ben geweest. Ze is een vrouw die haar vak verstaat. Je voelt je welkom en gehoord. Ze heeft verstand van zaken en weet op elke vraag een antwoord of oplossing, wat betreft mijn huid. Super kundig dus. Maar bovenal wat dit tot een feest maakt, dit bezoek is dat ze je weg laat zakken. Haar gezichtmassages zijn echt ongeëvenaard. Elk keer kom ik hier weer herboren en opgeladen vandaan.
  Simone Karelse
  cliënt sinds 2010
 • Bij Iva is het thuiskomen, een plek waar alle aandacht voor jou is. De buitenwereld is er even niet meer. Ze is kundig, heel zorgvuldig, geïnteresseerd en afgestemd op jou. Bovendien is het een hartstikke leuke meid met veel gevoel voor humor.
  Mira Middeldorf
  cliënt sinds 2012
 • Enkele Jaren geleden ben ik bij Iva terecht gekomen voor advies over mijn eczeemhuid. Ze heeft me geholpen en advies gegeven met mijn verzorgingsroutine voor mijn gezicht en hals. Daarnaast hebben haar behandelingen een sterk kalmerend en voedzaam effect op mijn huid. Sindsdien kan ik niet meer zonder deze routine en mijn bezoekjes aan Iva. Naast haar deskundigheid is het ook altijd gezellig en vertrouwd in de salon.
  Michelle Haak
  cliënt sinds 2015
 • Fijne en gezellige salon waar je altijd snel terecht kunt. Er wordt altijd gekeken naar mogelijkheden in de agenda. De behandelingen zijn erg fijn en prijs kwaliteit verhouding is prima! Na een behandeling voel je je weer top!
  Mieke Hilverts
  cliënt sinds 2015
 • Na een behandeling zag ik al resultaat en na enkele behandelingen verbeterde mijn huid duidelijk! Ik blijf een keer in de 3 weken gaan en ben erg tevreden!
  Wij gaan beiden voor verschillende behandelingen en zijn meer dan tevreden. Een vakvrouw met kennis van zaken. Lekker ontspannen tijdens de behandeling. We kunnen het iedereen aanbevelen.
  Joop en Riet van der Borg
  cliënt sinds 2015
 • Zo heerlijk en relaxt. Zou er elke dag wel heen willen. Verheug me als ik weg ga al op de volgende keer. Super Iva!
  Jeannette Verdel
  cliënt sinds 2015
 • Aanrader! Iva is open en eerlijk, luistert goed naar je wensen en het voelt altijd als een feestje!
  Lonneke Krabbe
  cliënt sinds 2015
 • Voor kwaliteit en een heerlijke schoonheidssalon behandeling moet bij DIVA zijn
  Lyke Engelmann
  cliënt sinds 2015
 • Mijn acne is eindelijk onder controle met dank aan de goede thuisroutine en de behandelingen.
  Arjen Kruip
  cliënt sinds 2015
 • De dermapen behandeling heeft mij eindelijk van die storende lijnen afgeholpen, ik blijf nu de producten gebruiken en zo houd ik dit mooie resultaat vast!
  Marjan Doek
  cliënt sinds 2015