Off

Waarom Lifestyle advies?

Dit is onze tweede pijler: wij bieden een lifestyle- en voedingsprogramma aan, gericht op de huid. De keuze voor de juiste behandeling, thuis routine en ontspanning maakt dat we jou als geheel bekijken. Ook wel waar de kracht van wetenschap en holistische benadering mooi samen komen. Naar onze overtuiging haal je alleen dan alle mogelijkheden uit je huid.

Wij zijn getraind in goede basis kennis als het gaat om de voeding en suppletie voor de huid. Maar zoals alles in het leven gaat het om goed, beter best. Heb je een complex probleem? Geen zorgen aan alles is gedacht. Binnen ons team hebben we ook een voeding en darm therapeut die een traject met je kan starten of advies kan geven.

Motivatie:

Slechts 5% van alle Nederlanders eet voldoende groenten , slechts 10% eet voldoende fruit. Bijna alle Nederlanders eten te veel zout en krijgen te weinig voedingsvezels binnen. Niet gek dus dat van  invloed is op onze huid. Je bent voor een groot deel wat je eet.

Basisadvies:

Ga terug naar 4 eetmomenten op een dag. Elke keer dat je eet piekt je insuline en is jouw lichaam hard aan het werk, er is dan geen ruimte om cellen te  repareren of vet te verbranden. Je huid heeft in deze 'fabriek'  de laagste prioriteit.

Lekker:

Behalve dat we te vaak eten, eten we ook vaak verkeerd. Maar wat is verkeerd? Dat leg ik je graag uit na je eerste huidanalyse. Voor elke huidaandoening hebben we een lifestyle advies en we zijn er altijd om je te ondersteunen of om je vragen te beantwoorden.