Off

Huidprobleem: rimpels

 • Wat is het?
 • Wat kun je zelf doen?
 • Wat kunnen wij voor je betekenen?
 • Oké, wat gebeurd er precies

  Onze huid bestaat uit verschillende huidlagen die allemaal hun eigen functie hebben. In die huidlagen bevinden zich cellen die o.a. zorgen voor stevigheid en elasticiteit in de huid: collageen en elastinevezels. Huidveroudering is  eigenlijk verlies van stevigheid, elasticiteit en hydratatie. Dit vertaalt zich in rimpels.

  Al vanaf ons 20e levensjaar beginnen we minder collageen aan te maken (elk jaar 1,5-2% collageenverlies, tel uit je winst) en gaat de kwaliteit van de cellen ook achteruit. Doe je niets, dan heb je op je 60e levensjaar dus 60% collageenverlies. Daarnaast zijn deze factoren van invloed:


  Intrinsieke factoren (van binnenuit):
  DNA (20%)
   
  Gezondheid & Voeding
   

   


  Extrinsieke factoren (van buitenaf):
  UV-straling (80%)
   
  o.a.: roken, luchtverontreiniging, ongezonde voeding
   
 • Zelf aan de slag

  Een behandeling, zowel thuis als in de salon, is als sporten voor de huid, je moet de huid actief houden: schud die cellen wakker! Goed hydrateren, doorbloeding op gang houden en de juiste werkstoffen aanbrengen zijn het geheim naar een mooie ouder wordende huid. Daarnaast zijn vitamine C, ijzer en zink heel belangrijk voor de aanmaak van collageen.
  Wist je dat je dat je voor elke sigaret 250 mg extra Vit C moet slikken per dag?

 • Hulp van ons

  We bieden behandelingen aan waarmee je huid op een volledig natuurlijke manier weer zelf tot werking kan worden aangezet. Onze behandeltechnieken zijn wetenschappelijk onderbouwd en hebben dus bewezen effect. Denk aan microneedling, zuurbehandelingen en bindweefselmassage.