Microneedling

Microneedling

Microneedling

De Dermapen is een pen waarbij disposable en steriele naaldjes, gemaakt van chirurgisch staal, het werk doen. De huidspecialist kan de snelheid en de diepte van de naald kan instellen. Door middel van deze techniek kunnen meer dan 78.000 kanaaltjes per minuut in de epidermis gemaakt worden.

Om huidproblemen effectief te kunnen behandelen is het van belang om de huid op cellulair niveau te bereiken en daarom werkt deze techniek zo goed. Je maakt onzichtbare doorgangen voor de werkstoffen en die kunnen direct opgenomen worden op het niveau waar de juiste cellen aan het werk zijn. Zo kan je problemen zoals pigment, littekens, fijne lijntjes en rimpels behandelen.

Op dit moment is de behandeling met de dermapen, de enige behandeltechniek die na de behandeling nog zo lang doorwerkt, dus zelfs met 1 behandeling heeft u al resultaat. Uiteraard zijn er voor het verbeteren van een probleem een aantal behandeling nodig, omdat wij met de nieuwste pen werken, volstaat over het algemeen 4-6 behandelingen met tussenpozen van 4,6 of 8 weken (afhankelijk van het probleem/huidconditie en behandelinstellingen. Voor persoonlijk advies raden wij aan om een intakegesprek te boeken.

Om de werkzaamheid te verhogen kan de specialist adviseren om uw thuis ritueel aan te passen zodat de huid genoeg hoogwaardige werkstoffen kan ontvangen en er geen werkzame stoffen zijn die het resultaat kunnen tegen gaan. Dit is een veilige, effectieve en nagenoeg pijnloze behandeling.

Wij hebben een bewuste keuze gemaakt om voor de microneedling pen te gaan en niet voor de roller, omdat bij deze techniek er alleen verticale kanaaltjes worden gemaakt en dus de huid niet op de verkeerde manier zal beschadigen.

Houd er rekening mee dat u geruime tijd rekening moet houden met UV- stralingen ook sauna en chloorwater zijn niet aan te raden tijdens deze kuur. Iedereen reageert anders op de behandeling, roodheid, gevoeligheid kunnen ontstaan maar houden vaak niet langer aan dan 2 dagen, ook is er na de behandeling wat kans op schilfers/ vervellen, dit is zeker niet bij iedereen het geval.