Ouderdomsvlekken

Ouderdomsvlekken, ook wel levervlekken genoemd vanwege de kleur, zijn licht- tot donkerbruine verkleuringen van de huid. Ze kunnen in grootte variëren van enkele millimeters tot hooguit een paar centimeter. De medische naam is lentigo. Het is een goedaardige huidafwijking die veel voorkomt bij mannen en vrouwen van middelbare leeftijd. Ongeveer 80% van alle Nederlanders van 65 jaar en ouder heeft er in meer of mindere mate last van.

Biopeeling

Een bijzondere huidverbeterings techniek die geschikt is voor alle huidtypes. Gewoon als oppeper, prefentief maar ook in te zetten bij huidproblemen.

Fruitzuurpeeling

Een fruitzuurpeeling (Alpha Hydroxy Acid/AHA) is een peeling die de bovenste laag van de huid verweekt. Doordat de dode huidcellen niet meer samenplakken, gaat de huid versneld afschilferen. In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt.


Microdermabrasie

Microdermabrasie behandeling is een speciale behandeling, waarbij wij met een vacuümtechniek microkristallen over de huid worden geslepen. De dode huidcellen worden verwijderd en veel belangrijker de doorbloeding en productie van collageen en elastine in de huid gestimuleerd. Dit heeft een regenererende werking op de huid. Hierdoor kunnen diverse huidcondities worden verbeterd. Na 1 behandeling is er al zichtbaar verschil, maar meerdere behandelingen zijn aan te raden voor het optimale resultaat. Aantal behandeling uiteraard afhankelijk van meerdere factoren.

Microneedling

De Dermapen is een pen waarbij disposable en steriele naaldjes, gemaakt van chirurgisch staal, het werk doen. De huidspecialist kan de snelheid en de diepte van de naald kan instellen. Door middel van deze techniek kunnen meer dan 78.000 kanaaltjes per minuut in de epidermis gemaakt worden.