Acne-littekens

Een van de specialisaties bij D’iva schoonheidssalon is acne. Mensen zijn blij met de goede resultaten van een gespecialiseerde acnebehandeling. Maar vaak blijven daar er nog de littekens zichtbaar. De meeste mensen vinden dat erg storend. De restverschijnselen van acne verschillen per persoon, je zou ze kunnen verdelen in drie groepen.

Biopeeling

Een bijzondere huidverbeterings techniek die geschikt is voor alle huidtypes. Gewoon als oppeper, prefentief maar ook in te zetten bij huidproblemen.

Fruitzuurpeeling

Een fruitzuurpeeling (Alpha Hydroxy Acid/AHA) is een peeling die de bovenste laag van de huid verweekt. Doordat de dode huidcellen niet meer samenplakken, gaat de huid versneld afschilferen. In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt.


Microdermabrasie

Microdermabrasie behandeling is een speciale behandeling, waarbij wij met een vacuümtechniek microkristallen over de huid worden geslepen. De dode huidcellen worden verwijderd en veel belangrijker de doorbloeding en productie van collageen en elastine in de huid gestimuleerd. Dit heeft een regenererende werking op de huid. Hierdoor kunnen diverse huidcondities worden verbeterd. Na 1 behandeling is er al zichtbaar verschil, maar meerdere behandelingen zijn aan te raden voor het optimale resultaat. Aantal behandeling uiteraard afhankelijk van meerdere factoren.

Microneedling

De Dermapen is een pen waarbij disposable en steriele naaldjes, gemaakt van chirurgisch staal, het werk doen. De huidspecialist kan de snelheid en de diepte van de naald kan instellen. Door middel van deze techniek kunnen meer dan 78.000 kanaaltjes per minuut in de epidermis gemaakt worden.