Wimperlift

Wimperlift

Wimperlift

Snelle, veilige en wimpervriendelijke behandeling waar je weken lang plezier van hebt. Met deze revolutionaire behandeling is het mogelijk je volle gelifte wimpers te bezorgen die wekenlang mooi blijven (in ieder geval 4-6 weken maar in de meeste gevallen een stuk langer). Het is een geweldig alternatief voor vrouwen die geen extensions willen of kunnen dragen. 

Het Elleebana Lash Lift systeem is voor vrouwen met korte, lange, stijle en “overkrulde” wimpers. Voor bijna alle wimper-soorten' is deze behandeling dé ultieme oplossing. Voor deze mooie en natuurlijke uitstraling gebruiken wij siliconen rods in plaats van de oude traditionele permanent rollers of klemmetje en schildjes. Uiteraard hoort het verven van de wimpers bij deze behandeling, zodat ze niet alleen een mooie krul hebben, maar ook mooi zwart zijn.

Het enige waar je rekening mee moet houden is de eerste 24 uur, contact met water is hier af te raden, daarna mag en kan je alles weer. Dus zwemmen, douchen, zweten, sporten en make-up dragen kan allemaal. Benieuwd naar de ervaring van één van onze relaties? Jelena van 'Kus uit Amersfoort' schreef een blog over deze fijne behandeling!

Wil je ook van die wapperende wimpers en gelijk een behandeling inplannen? De woensdagavond is op dit moment onze wimperavond! Maar uiteraard ook overdag te plannen. Vraag naar de mogelijkheden bijvoorbeeld via de mail, iva@d-iva.nl